Terasz szigetelés

A terasz szigetelés segít megelőzni a felfagyástA mai technológiával és a rendelkezésünkre álló anyagokkal  jóval könnyebb dolgunk van, mint elődeinknek. A burkolt teraszok, pincék teteje ki van téve az időjárás viszontagságainak így ezek hamar tönkremennek, elmozdulnak és felfagynak. A víz így a fugák között hamar megtalálja az útját. A terasz szigetelés ezt minden áron meg kell, hogy akadályozza. Ha a folyamat elindul, már csak idő kérdése és a terasz burkolat tönkremegy.

Sok háztulajdonos burkoltatta újjá teraszának, garázsának tetejét különböző fajta méregdrága fagyálló járólappal. Mégis tapasztalatból tudjuk, hogy bármilyen jó munkát is végzett a szakember, viszonylag hamar tönkremennek. Ezek javítása nem kevés rombolással, véséssel és betonozással jár. Nem csoda, hogy a javításnak már gondolatától is rosszul vagyunk.

Mi segítünk Önnek olyan teraszt készíteni, amit nem kell pár évente felújítgatni, fugázgatni, javítgatni. Az általunk alkalmazott módszer esetenként minimális vagy semmilyen rombolással sem jár! Garantáljuk a hosszútávú vízzárósságát!

A terasz szigetelés fő lépései
A terasz szigetelés vízzárósságának helyreállítása

A terasz szigetelése a következő technológiai lépésekből áll:

  1. A szükséges helyeken kijavítjuk a felfagyásokat.
  2. A terasz széleire csepegtető bádogot rögzítünk, majd a teljes felületre bitumenes zsindelyt ragasztunk. Ezzel csakúgy mint a lapos tetőknél, elzárjuk a csapadékvíz útját a nemkívánatos helyekről.
  3. A bitumenes szigetelésre úgynevezett „tükröt” készítünk, ami felületünket teljesen egyenletessé, síkká teszi.
  4. Az Ön által kiválasztott kerti burkolatot erre a felületre helyezzük. Kizárólag a szélső lapokat rögzítjük ragasztóval oly módon hogy a víz szabad utat kapjon. A többi lap a súlyától és a szélső lapok tartásától nem tud elmozdulni.
  5. Ezzel teraszunk elkészült és tartóssága garantált. Ne feledje, az ilyen burkolatok vizesen sem csúsznak. Biztonságos közlekedést biztosítanak teraszunkon.

A terasz szerkezetének vízmentessége rendkívül fontosEzzel az eljárással sok bosszúságot, időt és pénzt takaríthatunk meg.

A további részletekre vonatkozó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Mutasd meg másoknak is...